01 June 2010

Seawolves Bike Fest 3

In weekendul 11-13 iunie, Seawolves M.C. Constanta organizeaza cea de-a 3-a editie a unei intruniri moto devenita deja traditie - practic unica manifestare moto-rock de pe litoral.
Festivalul se va desfasura in campingul "Tabara Turist" din statiunea Mamaia si sunt asteptati peste 2000 de participanti din toata tara si de peste hotare, cu sau fara motoare.

In decursul celor 3 zile de festival berea, muzica si zgomotul motoarelor vor curge in valuri, intr-o atmosfera de voie buna si relaxare, dar si competitie - concursurile specifice fiind sarea si piperul acestui eveniment. Astfel, participantii se vor intrece la impinsul butoaielor de bere, bautul viteza al berilor, mersul incet pe motocicleta, trasul sforii pe echipe, intreceri cu hidrobicicletele, tricouri ude si alte concursuri haiducesti.
Distractia nu va consta doar in concursuri si concerte, ci si in late night dance party, cantari haiducesti la foc de tabara, striptease show, parada moto prin Mamaia si orasul Constanta, foc de artificii etc.

Vineri, 11 iunie – seara blues & soft rock cu:
Nightlosers-
George Baice Electric Blues Band
Cyfer
Opera

Sambata, 12 Iunie – seara hard rock & heaky metal:
IRIS
Trooper
Bucovina
Incipient
… toate acestea pe o super-scena de 20.000 de Wati si cu un spectacol de lumini special.

Pretul unui bilet de intrare va fi de doar 25 de lei pentru toate cele 3 zile (accesul se va face pe baza unor bratari), in pret fiind inclusa campare gratuita.
Motociclete se lasa in parcarea pazita.
Eu incerc sa ajung vineri seara, da nu, samabat dim sunt acolo.
Veniti, o sa fie misto!


3 comments:

Sim said...

o petrecere moto ce NU trebuie ratata :D

sophia said...

si a iesit de minune...si ce-am mai dansat...si ce-am mai beut...Doamneeeeeeee :))
o fost tare fain,felicitatiuni conasilor care au pus in practica proiectul si asteptam sa vedem unde se tine anul ce urmeaza :)

Nicky said...

Foarte misto a fost intrunirea, cea mai misto de pana acum.
Sanatate piratilor!